Sunday, January 23, 2011

ceriTera saL JoggINg

AssaLamuaLaikum...wahaI bLoggEr...

     mOrnIng ceH ayat  Morning tu saJa nk gtO yg saNah tuLis entrY ni paGi2 eh...yUaP sejaK 2  menjak ni aktvt yg terbarU ktorg n de geng erm adalah joging ...myb ada yg asa Lucu kot..ya la skg rmja2 ni klo sal crita aktvt je msti shopping la ,,enjoy la haa..2 pun aktvt ktorg gak sbnrnya haa...tp yg ni the lattest la konon,,,ksedaran ni muncul pas ktorg sedar yg berat badaN geng2 rangers ni makin naIk upsss bocor da rahsia kikiki..erm jogging bila da msa lapang je ktorg msti nk plan nk g jogging k,,hopely kwn2 pn sama gak mari la kt bjoging sambil 2 kt le elakan penyakit2 mcm doktor gitu....

   sepanjang minngu ni selain dating upsss xdew la saja je tulis ayat 2 ...bajet pula la..minggu ni mmg pnat sgt2 pe lagi hari sabtu  just 2 jam je rhat pas tu da klas sian ktowg ek,,malam 2 mmg xle tahan da mgntuk da smpi keja yg sanah   plan nk wat 2 xmnjadi da...apa pun sejak kblgan ni hari makin mcabar dgn asgmnt da yg start nk wat uhh...nk kna wat research kat luar pla anyway nnt sanah akan crita kan part yg lain...

enjoy pic ni ehh




  

    nI la aktvt the lattest k ehh JOggINg yahOO..actuaLLy pnaT gak pe lG klo brU nk waT aKtVt NI uh,,nk d jadikan ruitn ermm xpa step by step org kata ,,,,yg penting niaT 2 aDa ehh...ta,,,taaaa...
Post a Comment