Wednesday, January 19, 2011

RushIng..

AssalamualaIkum ermm...

     YuP pagI2 dgr kat luar bilik "wei da klas la hari ni kelas finance"kaTa nOy(bff) aNd the others gIrL say " aPa de klas ke alahai da la lUm mandI ni mcm mn nk g k?" first da stuJu xnak G bUt suddenly gOt msJ from freN yg da kat klas psyah suruh dtg gak event Lwt pe lagi klam kabut uma ktorg ni..sIan gaK dgn dowg ye la ingat pagi2 xda klas coz psyah da btukar sO ingat klas yg d plan oleh psyrh lama bataL tP still go on Jg...da la mY rOOmate lum bagUn sianninla cabaran tHis sem dgn jaDuaL x Ok Lg n tukar psyraH mmG kelam KabUt la dlm seminggu dUa Ni ehh....saNah xde Klas hr Ni jUst tgk je la karenah dOwg yg rushIng tu sian gaK .....

    Too mY Bff saLwa,saNia n nOy ermm be patient GirL tO td KorG bisiNg2 ehh pot-peT je mULut td paGi ehhh....n 2 mY housemate gaK faraHaNa,akaK.atuN n aDa saBaq ek,,taU koran soma benGanG ingat ada 1 KULiah je hr INi ....saNah pLa stILL lg kat BLIk waH kiRa nasIb sanH oK  Hr ni,,,haa(gelak jg ek)




 

    nI la muka2 My bFf rangers team eHH sian dowg b-3 ehH skg dowg tgh kat kelas tU kLo da dowg tahU entry ni haa mmg kna katUKla sanaH haaa sowie2 geng2 ku...ak syG geng2 ranges kU mUaHH ,,,,wpUN sanah xd BF tP saNah ada BFF Yg sYg saNaH n xpeNa rsa suNYI ,,lUv u gUys,,,eHH
Post a Comment