Monday, August 22, 2011

Aku JaDi MakIn MaLas

Assalamualaikum...

      YeaH aku dah jadi makin malas ermm ya Allah tahap kemalasan yang amat besar lah bagi sanah,,,malas nak Cas Handphone,,Malas nak buat kerja,,pas tu banyak plan2 yang dirancang malas juga nak dibuat apa ke bende penyakit ni??event nak update blog ni pun malas juga,,,sanah kesian dengan blog ni macam terbiar je oleh tuannya haaa..DHolu2 bukan main lagi kata nak update blog hari sekali tiba2 Haram nak update...kan haa...aLah kalo sanah update pun bukannya korang nak baca ( tetiba bunyi merajuk  ehhh ).Entah Idea nak update tak ada,,,,ermm nak cakap pasal pa tertanya2 ditambah lagi dengan kemalasan lagi lah malas nak mengupdatenya kan,,,,Ermmm..Ok la sanah nk Out da K,,,happY rya tuk Korang,,
Post a Comment