Wednesday, August 17, 2011

SelesaI da aNd heLP me FInd The bLogsHOP plzzzzzz

Assalamualaikum...

     AlhamdulillaH selesaI daH buat benda Ni upsss bnde apa eK eHH apa LagI TUkar backgrOund,TUkaR header Haaa ,,,pa ingat Uma je kena tukar and hias sempena raya ni ehh,,,,blog pun nak juga tau haa. EntaH pa sal rajin sangat nak Tukar Ni Mood raya Kot tu yang excited sangat ni. Owh ya Macam mana persiapan raya da siap ke semua ??atau ada yang terkejar nak G Jalan TAR tu bershoping sakan haaa..Tu lah da bagitahu awal2 wat last minit kan da buzy...sian ek..

    Sanah Alhamdulillah persiapan tu tak lah nak gempaq sangat biasa2 je tapi buat setakat ni tak busy lah coz nak dekat2 raya nanti memang nak buzy oii,,,nak kemas uma lagi,,nak tukar lapik Kusyen ermm banyak mak jah oii..Tapi alhamdulillah lah coz sanah ada pembantu uma ada juga lah yang tolong tapi kerja anak gadis tetap dijalankan,,,,Actually baju raya sanah da siap tapi have one problem tudung tak ada ,,memang heran kan pa sal tak beli tudung lagi entah, dalam berapa minggu ni sanah sibuk cari online tau memang ada yang berkenan but i have problem dengan jenis banK yang dowang cadangkan iaitu bank CIMB n MAYBANK ermm kat Daerah sanah tak de bank tu yang ada BSN n Alliance banK je ..tU yang sampai sakit mata mengahadap lappy ni semata-mata nak cari blogshop yang ada Bank yang sanah nak tu,,,PELEZ TOLONG SANAH CADNGNKN BLOGSHOP YG ADA PEMBAYARAN MELALUI BANK BSN ermm ..I need u r heLp ok.

     Pada sesiapa yang baca sanah perlukan bantuan anda ok just bagi LINK kat komen entry ini ok i really hole u alss can help me...Thankss mak aii panjang juga sanah membebel ni padahal plan nak tulis entry seringaks yang mungkin ehh,,,,...Ok plez .
Post a Comment