Friday, August 5, 2011

TikeT daH BeLi....FiRe FlY

Assalamualaikum..

    Sedar tak sedar da hari kelima kita berpuasa kan macam rasa cepat sangat. Masa tetap akan berlalu betul tak  begitu juga dengan cuti sem ni hanya tinggal sebulan je ermm dlu rasa lama sangat sekarang ni rasa cepat ya la bis je bulan ni da bulan 9 yoo time back to STUDY la kan....macam tak nak balik pula da kan dulu masa 3 bulan cuti tu rasa lama sangat dan memboringkan sekarang ni rasa nak balik ke 3 bulan yang lalu ...gitu la manusia kan. Apa pun masa itu tak boleh nak di hentikan ehhh,,,

   Cakap sal masa,da tiba masa kena beli tiket yoo ..kalau da beli tiket maksudnya da kompem da nak balik ermm....kemarin sanah g beli tiket with parents lah,,first choice nak ikut MAS but ada maslah dengan masa penerbangan pula coz terlalu pagi kena flight,,,so kena change pula dengan FIRE FLY ni first time ikut fire fly la entah macam lah servis dia tu ehh..hope lebih Mesra ehh....kalau ikut MAS pramugari dia semua comel2 dan paling best mesra sangat,,,But kalau  naik AIRASIA erm pramugari dia tak berapa nak mesra la ehhh.....

NI la tiket yang sanah belI tu..............ehh

ni lah tiket balik ehhh
      Korang dah tahu kan tarikh sanah balik bila ehh so jemput la sanah kat KLIA haa( saja nak mgada) ehhh..Alhamdulillah apa pun sanah kena say thanks sangat2 pada parents sanah coz sanggup berbelanja untuk membeli tiket sanah ni...sanah sangat2 hargai,,tiket kapal terbang ni bukannya murah tp coz anak seorang ni melayang duit ehhh...Muahh  
Post a Comment