Saturday, August 13, 2011

SingLe oH sIngLe

Assalamualaikum....Macam Biasa KEna BaGi saLam dLu ok,,,

     HaRi Ni walaupun dalam mood Kemalasan nak mengupdate tapi sanah gagahkan diri juga untuk tidak bermalas-malasan wah gitu kan. Alhamdulillah sedar tak sedar kita da ramadaan yang k-13 dah ada ke yang putus puasa jawab,,,,jawab kalau pompuan tu memang dah ada yang putuskan maklumlah ada MC katakan ehh yang lelaki 2 tu pula jangan nak mengada2 nak dapatkan MC puasa ok...Okey jangan nak melalut pula lets us go to main topic. Ya haRi ni nak cakap pasal single..Actually da lama sanah nak tulis pasal hal ni tapi sanah rasa malas pula tapi kerana da ramai yang tanya sal hal ni, sanah tak boleh diamkan diri...

SaNg Lelaki      : Sanah da ada BF tak?? mesti dah adakan ya la kan sanah ni $^%&
                           (pam2lah ayat lelaki ) aiya Da tanya tu dia pula yang jawab,,,

Sanah               : Erm tak ada lagi , sanah lebih suka berkawan ....tettttttttttttttttttttttttttttt

SaNg Lelaki     :  Ya Ke tak percayalah,,, tak kan tak da bf lagipun rugi sape yang tak
                           dapat sanah....( ingat aku ni barang ke nak rugi nak untung ehhh )

Sanah               : Napa pula ? bagi sanah,,sanah lebih selesa berkawan,,,,

Ni lah selalu sanah hadapi bila dah ber CHAT kat FB or YM, mengapa sanah nak bangkitkan Isu ni, Okey bagi sanah sendiri sanah malas nak jawab banyak kali lah,,then ingat semua orang ke mesti da couple...????

    Napa orang selalu anggap yang semua orang ni kena ada BF or GF ermm napa tak boleh ke ada status single. Myb kat sinilah yang selalu ada salah faham, pendapat sanah sendiri tak semua orang bertuah dapat cinta,, yang betul cinta pam tak sanah maksudkan. Tak semua orang juga sama ya ibu-ibu,bapa-bapa yang ada disini. Apa pun bagi sanah secara peribadi "JODOH TU BUKAN TERLETAK PADA CANTIKNYA OR KACAKNYA SESEORANG ITU, TAPI IANYA KEPADA TANGAN ALLAH" itulah menjadi pegangan sanah sampai sekarang so tak payah nak pening2 kalau seseorang tu still single ke apa...

   BegituLah panjang Penjelasan daripada Pakar Motivasi Kita pagi2 ni..ceH bukan main lagi sanah kan bagi penjelasan mengalahkan Datuk Dr Fadhila kamsah gitu,,,okey lah apa pun selamat menjalani ibadah puasa...jadilah insan yang cermelang ,gemilang dah terbilang ,,,Semangat....

p/s : Rindu pula nak jalan2 dengan my bFF salwa ehh ,,,rindu nak shoping together ehhh alahai buka sem ni tak sabar walaupun dalam hati tak nak buka sem haaa...
Post a Comment