Thursday, August 4, 2011

EarNing NuFFang Tak ada PeRubaHan....

Assalamualaikum..

      Korang mesti dah tahu tentang pa yang sanah nak tulis kan,,,yup ni da kaitan dengan NUFFANG. Bukan main cik epal kan dapat nuffang Rm 5000 fuyoo terbeliak mata sanah bila dengar jumlah tu ,,sapa yang tak nak duit kan dengan hanya tulis entry je betul2 tak?? sanah nak juga tahu actually macam nak dapat duit dari NUFFANG sebanyak tu ek?? sanah tahu blog sanah ni tak la femes macam blogger lain usia pun tak sampai setahun,,,boleh korang shering??? sapa je la CIK EPAL Ke ( aik cik epal nk lawat blog den haa lucu ) NISA KAY ( upss ermm xda harapan je ) kalau tak pun FATIN LIYANA ( lagi sian ) ehh,,,,

    Earning sanah pun tak lah gempak mana tak sampai pun RM*)&09 ehh....sian sanah nak juga tahu macam mana nak naikan earning kan ,,hari tu baca entry CIK EPAL ermm bila baca tu sanah rasa macam tak ada harapan je nak naikan Earning Kat NUFFANG pa apa pun sanah tak akan Give Up dengan NUFFANG , sanah percaya myb masa ni bukan rezeki sanah nak tingkatkan Earning kan...

     
     Pada bloggers yang mahsyuk tu share la tips2 ehh macam nak naikan earning NUFFANG ni k orang kata shering is caring ehh,,,,,pa pun kita harus berpegang teguh pada sesuatu jangan hanya kerana kita tak dapat yang kita nak ,kita cepat berpaling tadah,,macam tu gak dengan NUFFANG ni kan,,,
Post a Comment