Tuesday, August 16, 2011

BaJU Hoodie At Home

Assalamualaikum....

     YaeH,,,YeaH nak raya dah wa excitednya sanah haa,puasa pun tak habis lagi kan hari ini tengah mood happy coz tu tulis entry ni pun senyum2..Korang macam mana persiapan raya da ready ke,,,kain langsir da buat ke ,baju raya da siap ke...kepoh pula mak jemah ni, mak jemah memang kepoh kan sape tak kenal mak jemah orang paling femes kat kota bahru,,la,,kota mahkota parade ehh,,( tetiba ingat dialog jozan ).

   HarI ini big surprise juga coz Barang yang sanah order akhirnya da sampai,,,baru je kemarin sanah dapat tau sis 2 hantar barang tu tup...tup ptg tadi my mum chek da sampaii...Dengan kerakusan sanah membuka  bungkusan ini,,,,,

memang sesuai dgn motto "Dijamin sampai esok "

      Okey sebelum ni sanah pernah review page yang Jual shawL n Inner kan Kalau korang nak tahu kat sana lah saNah order BaJU ni ehh...HOddie tu KaN tgH in sekarang actually sanah pun tak berapa yakin nak guna hoodie ni tapi bila dah tengok model guna macam best je,,,apa lagi sanah pun nak juga kalau korang nak tenok gak sila klik kat SINI. Kat page ni korang lah tengOk macam mana hodie tu ...

NaK tenGOk taK ehh...

cOmel je baju ni ehh.....
      Ok Kalau korang nak juga jangan lupa Klik kat LInk yang sanah bagi tu ,,,Ok sanah gerenti korang akan puas hari dengan Baju hoddie tu,,,owH ya lupa nak gto inner 2 sanah guna inner sanah sendiri tau,,coz inner yang dberikan bersama hoodie tu tak muncung ehh ,,,apa pun ikut kreativiti korang gak hoddie le guna dengan shawal kalau korang nak ,,,ok sanah guna inner neck sanah sendiri ok...

Post a Comment