Thursday, August 11, 2011

Siapa SiTTi Asanah ek???

Assalamualaikum...

      Heran dan pelik dengan nama orang yang berna,ma SITTI ASANAH?? korang kenal ke? artis ke dia ni??ermm Blogger Retis ke??,,,,tak pernah dengar pun nama tu sebelum ni. Haaaa nak gelak jap kalau korang nak tahu SITTI ASANAH tu adalah tuan punya blog ni ehh upss jangan marah ek. Hari ini sanah nak tulislah sal siapakah sanah sebenarnya agipun kat blog ni sanah tak ada pun pengenalan diri yang khusus tentang diri sanah ( Bukan nak riak pula ok just nak korang tahu siapakah saya) Amaran siapa yang sudi baca, baca je la tak  yang tak sudi xpa,,,kita oke je...

    Nama saya kat IC SITTI ASANAH erm jangan korang nak heran pula ya nama "siti" tu memang DOUBLE T. first time memang tak perasan ,,nak tahu bila sanah betul perasan bahawa nama sanah ada double t tu masa sanah ambil SPM ambik kau, nama sendiri pun tak tahu. first time tu pelik juga aik tertanya masa nak semak borang tuk SPM then boleh lagi sanah tegur cikgu tu bahawa spell nama sanah salah,,sekali lagi cikgu chek memang betul DOUBLE T masa tu sanah heran nakgelak pun da,

   Dah bahagian Pengenalan nama sekarang ni kita g bahgian yang seterusnya...sanah merupakan gadis yang berasal dari sabah bah, Upss ramai gak cakap sanah ni macam budak semenanjung myb coz dialek sanah cakap bila bergaul dengan budak semenanjung tu,,kalau dah bergaul dengan dorang kalau sanah cakap sabah spatah pun dorang tak faham ehh,,,ada juga orang pena cakap sanah ni orang terangganu ( haa terkucil den) upss ni pun coz selalu cakap terganu dengan anak buah ehh,,,dowang menetap kat tganu n ayah dowg pun tagnu gak so sanah pun terjoin lah sekali,,,,,apa pun I tetap SABAHAN ehh

Baby n fifi

Ni adIk n baby
      OkeY nama yang selalu orang panggil SANAH, SANANG or ASANAH ehh jangan lah nak panggil sitti pula da ramai orang guna nama tu ,lagipun sanah tak selesa ehh. Saya seorang yang suka gelak yup sanah tak suka sedih2 dan sanah cenderung kearah komedi okey coz tu banyak2 hiburan salah satu febret sanah ialah tengok cerita yang lucu2 contoh MAHARAJA LAWAK, RAJA LAWAK, JUST FOR LAUGH ar bannyak la kalau nak senarai sampai esok pun tak selesai entry ni . Sanah juga seorang suka benda2 seni ni like Meyanyi ehh tapi sora xsodap macam siti lah,,haaa...banyak lagi sanah nak cerita tapi sanah rasa setakat 2 je la jorang perlu tahu ek,,,,yang lain2 BIARALAH RAHSIA ,,,,ek satu agi nak gto ni sanah SINGLE lagi haa GataI nOh,,,,,

   Nak kenaL daK dengaN NAMA budaK SITTI ASANAH tu ehh tu dia CuBa tengok bawah tiU




Satu aGI BudaK ni MINAT PINK ehh,,,
P/S : Ok ni je la yang mampu sanah tulis,kalau nak tulis panjang2 kang ada kata syok sendiri ehh,,agi pun tkut pula menimbulkan riak ok ehhh,,,Hopely korang le tahu la sapa sanah event xsepenuhnya Ok,,,,
Post a Comment