Thursday, August 4, 2011

FinaLLy

Assalamualaikum..

    Alhamdulillah hari ini dah masuk hari keempat kita berpuasa readers semua pa macam puasa ok tak?? Alhamdulillah juga Finally sanah dah berhenti bekerja selama  mana dua bulan sanah bekerja sebagai pekerja CC( Cyber Cafe ) banyak pengalaman pahit manis sanah tempuhi. Kemarin merupakan (3.08. 20011 ) merupakan last day sanah bekerja...Perasaan sanah mestilah sedih ...coz sanah tingalkan kawan2 sanah yang mana mereka rapat dengan sanah sepanjang sanah bekerja kat kedai CC tu. Dowang selalu panggil sanah "kakak" coz sanah tua dari mereka dan sanah pun da anggap dowang macam adik sanah juga.

     Antara pengalaman sanah berkerja sepanjang kat kedai CC tu yang tak boleh nak lupa ialah bila nak handle pelanggan yang terlalu ramai, kesalahan bagi komputer, pelanggan yang sangat menyakitkan hati, n kena tegur oleh bos kikikii....yang sweet pengalaman sanah tak le lupa adalah bila berjumpa dengan staff kedai CC yang sangat sporting yang mana merupakan adik-adik sanah. Pas 2 berkenanlan dengan pelanggan hingga jadi rapat ( jangan salah sangka pula ya ). Ini merupakan pengalaman yang sanah tak boleh lupa sepanjang hidup sanah k coz ni juga merupakan pengalaman pertama sanah bekerja.

   Coretan2 Minggu terakhir sanah bersama sista2







ni antara sista sanah rapat,,,

Ni sista yang sangat pemalu nk suru posy pun malu
n sanah selalu buli dia ehhh,,


Ni oLy cute orgnya,,,keciL molek
         Actually ramai lagi tapi ni je la yang mampu sanah kenalkan kat kowang ,,,dorang ni teman2 sanah
sepanjang berkerja kat kedai CC tu,,dowang ni sangat peramah n tak sombong, hubungan kitaowang pun da mcam adik-beradik...To all of U i wiLL miss ouR memoRy......mUahhhhhhhhh

 
Post a Comment