Monday, August 1, 2011

FirsT entry and first Puasa....

Assalamualaikum...

      Morning semua alhamdulillah kita suda berada d bulan ramadan kan dan hari ini merupakan first day kita berpuasa sanah juga ambil kesempatan untuk mengucapkan selamat berpuasa kepada semua kaum muslimin dan juga muslimat..nak di jadikan cerita semalam masa nak tunggu pengumuman erm sanah actually excited sangat haa maklumlah kan pengumuman tu setahun sekali je,,,sanah nak sangat tunggu pgumuman daripada peyimpan mohor yang dulu tu,,,,sekali bila da masa pgumuman tu orang lain pula dah,.haa bukan apa macam dah biasa dengan orang yang dulu kan tapi apa nak buat kan ehh.....

     Apa pun puasa tetap puasa ok marilah kita sama2 menjalankan ibadah puasa dengan menanam azam untuk menjadi lebih baik pada tahun ini dan semoga pahala kita juga akan meningkat amin....
Post a Comment