Saturday, August 6, 2011

Best Ke JadI Blogger??

Assalamualaikum..

     Toink..toink idea datang haaa pagi ni bis je sahur sementara tunggu subuh sanah dapat idea nak tulis something ehhh...iaitu Best ke jadi blogger?? pendapat korang pa pula?? sini sanah akan senaraikan apa yang sanah rasa besT or tak best jadi blogger ye ke dak.....

    BEST KE?????

    1. kalau Lu owang nak tahu best ke tak cuba la jadi blogger bru Lu owang tau,,,,( tiba aku jadi minah rem-
        pit). pendapat sanah sendiri best ke ?? ermm best yala  korang dapat luahkan apa yang korang rasa
        kan cth saat korang sedih ke marah ke,,tak tahu nak lepas blog ni la salah satu tempatnya.

    2. Selain daripada korang dapat luah sesuatu kat blog korang,,,korang juga le tambah kenalan ,,secara
        secara peribadi lah kan kenalan d blogger ni memang best dan semuanya sporting2,,,cth kat Geng
        Blogger tu...le katakan blogger kat sana sporting giler,,,dan ada juga yang jumpa jodoh tau upssss..

    3. Berkongsi Ilmu ni merupakan satu manfaat yang besar bila kita jadi blogger, ok cuba korang tengok ada
        Blogger yang meyampaikan entry2 yang berfaedah tak kira la tentang pendidikan ke ,,kalau sanah pula
        sanah suka blog yang banyak kuarklan TIPS2 FEsYen TeeeeeeeeeeeeeTTTTTTTT ....

    4. Dunia blog juga merupakan satu dunia yang sanah le katakan mengajar kita sesuatu untuk meningkatan
        pencapaian diri...mengapa sanah kata kan demikian?? cuba korang tengok seorang blogger tu akan
        mencari idea untuk menyampaikan sesuatu dan juga secara tidak langsung dapat meningkatkan skill kita
        dalam dunia penulisan ( amboi penjelasan sanah bukan main lagi ).

    5. Okey yang paling best kat dunia blog ni le buat korang popular tau ,,,,ba kata dalam dunia blog RETIS ,
        Antara blogger yang owang kenali BEN ASHARI, CIK EPAL, the Gojes FATIN LIYANA, The
        SweeT NISA KAY,,,n banyak lagi ,,,apa SANAH ermm tak dok dalam senarai deh haa...

   6. Orang kata kalau kita merupakan blogger yang serius kita le dapat $$$ uhh korang tak percaya ,,,cuba
       Tanya CIK EPAL , FATIN LIYANA,,,,mahsyul giler dowang tu,,bila je dowang wat cashout  mata pun
       semangat tengok jumlah duit earning dowang,,,ehh...

I LuV my Bloggg
     Tu hanya pendapat den je la...Mayb ada banyak lagi yang kowang tau dalam dunia blogger ni yang best kan..Tapi walau apa pun kebaikan sesuatu tu itu ianya akan tetap ada keburukanya...macam tu juga dunia blog kan. Pasti ada keburukannya terutamnya kita bila salah guna medium ni...Apa pun semuanya bergantung pada diri juga,,betul ta???


Post a Comment