Monday, August 8, 2011

Tiba2 Mud HilanG,,,,,,,,,,,,,,,

Assalamualaikum............


      PagI2  rasa macam da nak bengang ermm,geram  nak marah pun ada rasanya...entahlah ni lah sanah malas setiap kali plan ada je la masalah....GERAM sangat2 sorry to my frenz if Entry ni buat kau terasa,,,,U know I mean. TadI barU je ada niat naK tuLis entry baru taPi terbantUt gara2 &%$*^%% betul2 dissapointed owh setiap kali ada saja plan lasy minit yang tak menjadi,.,,,,,,sakit hati pun ada,,,ASTAGAFIRULILLAHALAZIM ,,Ya Allah bantu la hambamu ni ,,,,moga2 Puasa ku tak terganggu dek kerana masalah ni amin,,,
Post a Comment