Monday, May 16, 2011

3 HaRI mencarI cInta

AssalamUaLaIkum,,

    Fuhh kemaLasaN mula mendatanG sejak dua menJaK ni nak tulis entrY pun susaH malas ermm entah mengapa, hari ini dengan penuh semangat tak la semangat mana pun ehh nak tulis entry saL 3 harI mencarI cinta eh..agak panajang ye entry saya hari ni harap anda menarik nafas sebelum membaca.

   Haa berbalik kepada topik ye selama tiga hari merupakan hari tanpa rehat ye mana taknya asyik kua je mencari cinta haa xde la cinta lelaki ok,,mencari barang yang d idam2 kan haaa cinta juga tu kan,,first daY tujuan adalah mencari hadiah For my lec Mis   upss bukan miss da MadaM ain ok, Hari kedua adaLah pergi ke majlis khawin miss ain, shop n tengok wayang LU LANGSI LU MATI.  Hari ketiga ermm hari ketiga meyimpang agak meleset sikit dari matlamat asal haa mencari barang tetapi menjadi hari shoping pula haaa....mari kita lihat.

FIRST DAY.

    Hari pertama mencari cinta merupakan hari lepas exam sat gun ermm actually tak larat nak jalan masa tu, tapi pe le wat da plan so kenajuga jalan,,motif adalah nak cari hadiah uh,,memang penat nak mencari semua tak kena nak cari hadiah tu. Haaa selain mencari motif cari hadiah actulally sanah nak g beli baju yang sanah idam2 kan ingat kan na beli 1 je last2 ambik dua upss..tak habis2.,, k ni gambo first day



sempt nak poss

always22 teman shop n outing
   HARI K-2

     Hari kedua best coz kitaorang buat rombongan cik kiah dan serbu majlis kawenn miss ainn upss madam ala susah la macam ni asyik tersasaul....okk first uhh naik keta yang pensyarah kita bwh miss aisyah upps kitaorg ikut dia best2,,,,ok masa majlis tu kira meriah juga sema kawan2 kitaorang berkumpul n paling best bila kita rombongan cik kiah ni dijemput bergambar oleh kameramen ehh syokk...memang xlepas peluang kalo post2 ni memang keja kitaorg haa....ok. sepanjang majlis berjalan pun masing2 nak juga ambik gambo mcm biasa ehh....bila tengok pengantin madam ain macam tak percaya dia coz dia cantik sangat eh,,anyaway tahniah kepada miss ain k owh no mdam ain n her husband.

     Ermm kisah hari kedua tak habis disitu je tau haaa..kitaorang dengan baju2 kurung g jUsco ehh nak g tengok wayng ehh pe lagi LU LANSI LU MATI ermm nak preview,,filem ni ok lawak2 gak peristiwa tak le di lupa bila masa kat panggung tu ada orang terkentut ehh abih riuh panggung,,memag keadaan masa tu xle nak control bayangkan je la 1 panggung manusia penuh dengar pula orang kentut ermm lagu la.ermm yang paling best part masa kat jusco kitorang dapat jumpa BF MIs aisyah haa,,hensom juha BF mis haaa macam Pasha ungu ben kata,,yupp da iras2 cikit la eh...miss bila pula nak makan nasi minyak ni ??

    Balik je dari tengok wayang ermm kitaorang sambung lagi ehh ke mana>????? tet masa da time ke pasar malam uhh kat sana kita cari2 makanan pula ehh...adalah shop cikit coz kawan nak bawah balik sabah....okk ni rangkuman pic ehh










        nak tengok agi g fB sanah K kat sna sanah da rangkum kan gamboo2 ehh...

  HARI K-3

    eRM hari ketiga merupakan hari santai2 je sanah, ben n salwa g jalan2 sambil karok ehh aktvt biasala ehh..tak puas2 nak juga...\






 

ok2 guyss happy reading okk ehh..tataaa,,upss lupa nak gto jelez tengokk2 gath korang erm tak dapat join ehh... bila la dapat join kan ..jumpa blogger2 ni..
Post a Comment