Sunday, May 8, 2011

SanaH daLam keadaaN SeraBUt??


Assalamualaikumm

   Ok keadaa sekarang tidak terkawal,,dengan diri yang tidak terurus haa (over pula ) haa...sekarang debaran makin kuat owh no...sorry anyway lambat nak update blog hari ni..entah mengapa rasa macam give up owh no dont ask me y?? (jawapan tak akan sanah beri) harinya kian hampir so nervous u allasss ehhh....(mesti da fikir bukan)  ni bukan cerita sal nak kwen ok ehh..

  Sekarang UUM da start exam ermm hari ni 8hb.5.2011 my bFF ada paper finance owh no..sekarang pun kitaorang sedang bersengkang mata dengan nota2 yang agak berkeliaran ( ehh pndi nota ek jalan2) ehh,,,sanah pula da paper 10hb ni sekarang ni pun baru je bis menelah dan menelan nota2 subjek (IB) ni..poning da kepala den membaca ni..sampai otak da stuck ehh so,,,kalau da stuck kita berehat bersama kit kat..jom makan2 kit kat pagi2 buta ni...


      Sebenarnya sanah memang takut ermm biasalah kalau nak lalui first paper ni agak lain cikit nerves pun semacam betul tak?? myb korang pun rasa macam tu juga..myb juga tak ehh...Sanah sangat jelez bila dah ada yang bis paper owh noo i jelez sangat2 sanah nak juga...selain  memikirkan exam yang baru nak start ni sanah sibuk fikir balik SABAH home sweet home ...tak sabor rasanya nak memijak bumi di bawah bayu itu...ada sapa2 yang nak ikut?>???? mai2 ikut chek sanah tapi beli tiket kapal terbang dulu ok...



      Owh ya sanah da dengar Pasal gathering blogger kat ASWARA tu ermm rasa interesting je,,, macam nak g tapi rasanya tak dapat pergi kot;;ye la sanah da balik sabah erm nak sangat jumpa blogger2 lain ehh tapi apa daya melepas la sanah kali ini...korang yang lain pegi ke??? nnt gto sanah k best ke tak( dah tentu2 best( ehh,,,Okey da puas sanah berceloteh pas study ni berlimpah2 idea nak tulis entry ehh,...ok goo....





Member of Power Rangers

To My Bff GUd LucK ok Do The besT Ok i wILL praY 4 U aLL n hopely u alL pass ehh mUahh frOm  U r sister ehh sanah a.k,a Power rangers Pink 
Post a Comment