Wednesday, May 18, 2011

i LuV iT

Assalamualaikum..

    OH esOk examn,,esOk exam kelam KaBuT jadiNya haa TapI ada JUga masa nak update yeaH haRi iNi  sanah nak cerita pasai lagu kegemaran sanah yang sanah minat sekarang giler dengar lagu ini...first jumpa kat u tube xberapa popular lagu ini,,,lama2 lagu ini mendapat sambutan alhamdulillah..ok dari segi lirik biasa je tapi sanah suka coz lirik yang keluar tu kira luahan hati pasha ungu untuk isterinya yang baru sekarang sanaH memang minat giler kat Pasha UNgu ehh ,,(walaupun fanatik Pink calOur ) let us hear that song,,,


      Korang dengar la sendiri ok ehh kalau korang rasa sedap lagu ni best la ada juga kawan sanah suka kan lagu ini,,kalau nak kutuk2 ermm tak kisah pun uhh masing2 ada pendapat sendiri kan...Lupa Pla cerita punya cerita lupa nak bagitahu tajuk lagu ni " Penghujung Cinta " ehh bagi yang pernah putus cinta n bertemu cinta tu n nak ke jinjang pelamin memang lagu ni untuk korang.
Post a Comment