Tuesday, May 10, 2011

strezzzzzzzzz

This is my situation


Assalamualaikum..

    Saya Sitti Asanah Mohd jUL ingin memberitahu dunia bahawa saya STREZZZZZZZZ uhh errr mesti anda juga tahu mengapa sanah stress malam ni my First paper IB nerves giler hopely soalan senang haa ( hopely lah k )

   Sekarang ini menghadap BUKU  saja ermm insyallah boleh buat jawab persediaan syukur alhamdulillah boleh lah,,,tak la otak tu Zero

    Adoi tak sabarnya sanha nak merdeka uhh tak sabar nak celebrate my indenpendent day planning da ada ehh nak wat kat mn haa..yang penting bowling tu ehh....nak main bowling rindu nak main baling bola2 api tu ehhmm...apa pun paper banyak lagi oii jangan nak berangan sanah nak enjoy2 ok wait dlu ehh,,,,by,,

wasalam
Post a Comment