Saturday, May 14, 2011

KInI aK INgIn MeLepas GiaN

AssaLamualaikum

      Rasa LemaH,PenaT daN lemah badan akibat tidaK cuKuP reHaT beraPa harI yang laLu membuaTkan saNah terenyuM tersimpuL rapi haa bukan apa MR bLogspoT nI da sihaT seJaK dUa menjaK ni sakit2 dIa sreTI Nak sembuH2 ehhh,,,,sekaranG le la sanah lepas GIan haaa Nak berceriTa...Ok ni hanya permulaan je Banyak lagi nak LagI naK story MorY kat koraNG,,,,,,,waIT next entry,,

   sekarang badan masIh lemah mYB tak cukup TdOw berapa hari ni,,,macam Tak larat ke..adaKaH saNah memerlukan suplimen...??entah la sumpah macam tak berdaya je,,,ni coz paper statistik gunaan la NI sampai wat sanah tak tido gilerrr...bi s je exam g pula jalan nak cari hadiaH for mY lec yang akan kweN hr NI we sHe MR aIN ajar kita orG OB korg fkr La pe 2 OB k mLs naK taip pnjg2.

   
Post a Comment