Monday, May 9, 2011

EntrY khaS for mY floWers saNaH yg k-100

Assalamualaikumm..

<<<<<<<<<< Incik Zoul Muhammad>>>>>>>>>>>>>

   Hai,,entry baru kua lagi ehhh kali ni lain xikit ok yang ni entry khas untuk memberikan ucapakan ( ehh lainnya ayat 2) ehh anyway congrtz to INciK ZoUL okk coz be my followers yang ke 100.. ermm tak sedar da follower sanah da sampai 100....ehh

  anyway pe yang menarik tentang dia daripada pembacaan sanah kat blog dia ni lah..







  •       Lahir pada bulan 8 ehh dan sama tahun n umur dengan sanah
  •       sekarang masih study kat kolej kat pahang
  •       Berita buruk is dia da berpunya haa sentap korang
  •       Fanatik dengan warna oren ehh...suka warna garang juga.
  •       Actually dia juga merupakan blogger yang baru lagi.
  •       dikenali sebagai INCIK ZOUL MUHAMMAD kat FB
     sanah kenal dia ni melalui sahabat blog masa tu sanah mention sal sanah nak cari follower 100 dengan cepatnya incik ni minta link sanah eh dan akhirnya dia berjaya ,,thankss ya hopely incik akan terus berblog okk,, okk ni preview blog incik okk,,,


http://www.blackenreddish89.blogspot.com/
singgah jangan tak singgah okk.


Post a Comment