Wednesday, May 11, 2011

DoUbLe s MereWaNg ( saNah aNd SaLwa )

AssaLamualaikumm...

    HaPpy ehhh lepas da 1 paper IB ( ermm baru satu paper ) uHH suka2  MaLam ni mcm Tak ada Idea nak tULis apa upss OtaK da fuLl dGn suBjeK IB tD ehh,, berapa hari ni entry sanah banyak ke arah mud exam kan...sekarang ni nak bagitahu ehh walaupun exam kami tetap da masa nak rehatkan otak yeahh..ala just jalan2 bagi refresh otakk,,,,sape lagi kawan sanah pegi merewang kalau bukan cik rangers Merah kita ye Mis salwa .

   Macam biasa tempat hilang boring kita orang mesti JJ ehh kalau tak pun tesco. sO xda mud nak tulis entry panjang2 ehh korang enjoy je this pic:

SurPrIsiNg ehh

Baju saMa kalau nak tahu memang banyak baju kitaorg sama ehhh

YummmY  sizzlIng LaPo den malam2 ni

MinUm jangan membazir

Ni part kat TescO

saLwa suka baju tu,,,

Mis salwa Bz ok cari Ais Krim
YanG nI segmeN iKlan japp

Tengah berfikir saL anak raja masUk minang haa

Ek sama la haa
Bz cIk saNah pIlih sayur

yanG nI saJa nakkk????

Post a Comment