Friday, May 6, 2011

I luV SaHaBaT bLoggEr

AssaLamualaikum...

   Sepanajng study week ni sanah memang sangat aktif beronline ya,,ehh org nak study sanah sibuk beronline ehh...ala sanah aktif bila da stop study la tak la sampai lupa study ehhh,,,,biasanya sanah kalau nak cuti2 memang suka cari port untuk lepak2 kat alam maya,,biasanya kalau dulu sebelum jadi blogger sanah suka lepak kat chatroom uhh,,,best juga la jumpa kawan2 kan...sampai sekarang ni persahabatan kitaorang still lagi on walaupun sanah da tak aktif dalam dunia chat ni.

   Sekarang dah jadi blogger ni sanah banyak buang masa dengan blokwalking and sekarang men komen2 kat page FB sahabat blogger ehh...best juga ramai kenalan le jumpa...boleh juga la kenal kan blogger2 lain..yang best tu sanah dapat komen2 blogger femes like syafiq rosly (betul ke ejeaan tu ) lantak la haa yang penting korang tau kan sapa haa.....sepanjang aktif kat page alhamdulillah trafik sanah da naik,,selama ini tak layan SB ni coz sibuk kan mana ada  masa nak main komen2,,ni sekarang cuti ni baru lah ada masa ehh...


    Alangkah bestnya kalau dapat berjumpa dengan blogger2 kat SB uhh,,,,ermm kalau jumpa mesti kecoh kan ..dah kat SB kecoh pe lagi kalau ada perjumpaan haa,,,,dah dua hari sanah lepak2 kat sana ,,,sanah da kawan2 yang rapat la like Zulkarnaim faiz, Kim heeruul,Mohf fadzli, Maira Queen, Aslann as ramai lagi la kalau nak mention memang tak habis la entry sanah. Thanks u all hopely dpata jumpa korang haa..okk la hopey perkenalan kita semua akan kekal...ehh...muahh u allsss


<<<< SiTtI AsaNaH Mohd JuL>>>>>

saID : Thanks U aLL of U wHo saPoRt me ehh i wILL apreciate hopelY u aLl alWays visiT mY bLog ehh... mUaHH,,muaHH
Post a Comment