Tuesday, May 24, 2011

keBuziaN skg

Assalamualaikum,,,

   Adoi penatnya duduk kat kerusi ni ermm penat weii,,sakit pinggang..strezz uhh...uhh apa pun semua ni da biasa je uh..sekarang tengoh rest jap erm nnt sambung lagi tau ehh,,biasala study macam ni kang pula esok exam...subjek bukan men subjek kira2 do...iaitu FINANCE ermm sapa yang ambil subjek ni tahu la macam mana senangnya nak study lagi,,apa lagi kalau sanah yang bijak dalam kira2 ni haa,,,ok guyss just wanna to write ehh xda yang menarik yang di sharekan sekarang ni semuanya exam ,,,,,,tunggu my indePendent day \ehhh ta..tataa
Post a Comment