Wednesday, May 4, 2011

Happy Birtday To????

Assalamualaikumm

  Entry suspen cikit ehh sapa pula yang birthday ni kan....mesti dah tertanya-tanya uhh ok la hari 4.5.2011 merupakan tarikh keramat to my dad la haaa tgk smart tak bapa sanah posing ehhh,,,like model gitu,,,,hari ini merupakan terikh yang amat berharga not just coz birtday my dad tapi bermula saat ini,,,bapa sanah akan berhenti memberi khidmat sebagai guru.

  I know jauh di sudut hati bapa sanah memang sedih apa lagi bapa sanah ni memang mencintai kerjaya guru ini. Selama ini kerjaya ini lah yang benyak membantu ekonomi keluarga sanah,,syukur alhamdulillah akhirnya bapa sanah da berjaya melakukan tugasnya sebagai cikgu. sanah dapat rasa sedih dan pilu meninggalkan kerjaya apa lagi selepas ini just duduk kat uma,,,dah la bapa sanah bukan yang jenis duduk diam
entah what he plan after thiss,,event sanah jauh sekarang ni dari family sanah dapat rasakan kesediha bapa sanah rasa saat ini.

  Dah memang adat kan setiap yang bermula pasti akan berakhir,,,anyway Happy birthday to En MOhd Jul MOhd Rintu yang ke -58 tahun sanah doakan bapa sihat,dipanjangkan umur , dimurahkan rezeki amin....i really miss u dad,,i want near with u for this time to share what u feel....but i know i need to be focus right now especially in exam week will come for next week. Thanks coz always give me sapport all time . muahh,...(rasa nak tekeluar da airmata ) uhh ok guys hopely u all enjoy read this entry.
Post a Comment