Tuesday, May 17, 2011

AkU daN dia???

Assaalamualaikum..

    haii u asllsss erm sihat hari ini?? anyway hari ni nak cerita tentang kehadiran c dia dalam hidupku.
dia bukanlah hartawan dan juga deramwan ok. DIa cukup istimewa dalam hidup sanah tanpanya sanah akan lemah , ceh macam ayat-ayat lagu je uhh. Dia teman baru sanah sekarang thanks ya hadir dalam hidup sanah haa,,,,walaupun tempoh perkenalan kita bagi je tapi sanah rasa ,,sanah da sayang kat wak SPEK maTa ..haaa..haa gelak2 u alss mesti korang ingat BF haaa (gelak seorg2) macam korang tak tahu sanah tulis entry kan macam suka berunsurkan suspen,,,


   Spek mata la sanah maksudkan teman baru sanah ok,,,let us see...


                                                                               


<<<<<<<<<<< SITTI ASANAH >>>>>>>>>>>

   Ok nI La teman HidUP saNaH yaNg barU eN speK mata Ok.. da xde Bf sOk en speK mats la toLong temankaN wekk haa,,ayaT sedeY je haa....i Loikrrr ehh


      Ok gUys da habis bercelOteh untuK harI ni need to gO naK stdY khmiss ada Paper MamPUI aK ehh OKk thanks frOm saNah saPa yg bca entry Ni Ok..entrY nI taK ada kaitaN hiduP n Mati,,
Post a Comment