Friday, May 20, 2011

CeRiTa keMaRin

Assaalamualaikum..

   
    Ermmm malas yang bertimbun sekarang nak update ni pun malasnya emm macam berat malas tu bertan2 ehh,,,ok entry sanah tulis saja ehh nak ,,semua orang tahu kemarin 19.5.2011 merupakan tarikh keramat bagi peminat2 NUrkasih ermm kebetulan pla da paper OB petang tu waHh.bukan men lagi sanah ,,haa actually da plan wal pun suruh pakcik dian ( dia muda lagi ok ehh bukan pakcik pun saja Pggl dia pakcik ) dia tak ada paper dia la kitaorag suruh g beli tiket alhamdulillah ada juga ruang untk kita eh three rangers..Alhamdulillah pengakhiran Nurkasih dapat juga sanah tengok..terus terang sanah memang nangis tengok movie tu,,tak le tahan ehh,,,ermm sanah rasa terpegun dengan cinta adam kepada nur kan ermm adakah lelaki macam tu ek? ehh

   Malas nak preview sangat korang g la tengok sendiri ok erm baru korang tahu kepuasan cerita tu....OMG sedar tak sedar minggu depan sanah da nak balik sabah yeah happy but still hve 3 paper plez pray for m ok ,,,( sekarang ni otak masih ingat NURKasIh laGI ehh )

 Layan lagu ini OsT nUrkasiH suka sgt lagu ini..



NI Lah  pakciK dIaN ehh





Post a Comment