Thursday, May 5, 2011

Jalan2 Tengok waYang

Assalamualaikum...

   MOod sekarang Tengah rest dari menelah pelajaran upssssss .....hari ini entry nak cerita sal jalan2 tengok wayang ..sanah and frenz boleh dikatakan dalam seminggu tak sah kalau tak tengok wayang...hari rabu merupakan hari yang kami sukai atau waktu yang tepat bagi geneg rangers tengok wayang ,,,nak tahu sebab apa???? haaa coz kalau kat JJ tengok wayang hari Rabu Murah haaa..pas tu sesuai dengan masa kitaorang yang ada 1 kelas je pada hari rabu ....sekarang study week so bila2 masa je nak pegi....

   Rabu (kemarin) saya N mY bff (http://redwawa.blogspot.com ) memang nak plan pegi tengok wayang pun.
actually tak plan nak tengok wayang apa..datang je kat JJ namk poster ni kat kaunter....>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
upss dengan senang hati pergilah beli tiket jam 4:30pm start...storynya kat sini..My bFF salwa tu MUntah tau..bukan coz  apa tapi kerana tengok wayang ni..

   Bukan coz seram tapi coz banyak sangat gegaran dari segi video dalam filem ni sampai MY bff terpaksa pegi toilet and muntah sian kat dia,,memang betulah video kat filem ni banyak sangat gegaran coz tak ada jurukemera yang pro sebenarnya filem ni ala2 video rakaman gitu macam cerita kat Penunggu Istana tu.....owhh lupa nak bagitahu filem ini diarakan pieree andre,,uhhh not bad dari segi jalan cerita.

   Pas je tengok wayang tu alhamdulillah salwa my bff itu da ok tak lagi pening2 ehh sian juga kat dia coz tengok wayang tu dia muntah2 ehhh....dia kata : pas ni serik da nak tengok cerita yang videonya banyak getaran" sian ekk tak apa pas ni kita tengok lagi ok ehhh


   Ok lahh guyss need to go coz only that my story today,,actually i take my rest time to write this entry ehh coz i dont have time coz more focus to study ehh,,Thanks to people or blogger who read my entry i luv u muahh,,ehhh..enjoy this pic


org tengok sibuk shiping sanah sibuk amk gambo

after tgk wayang salwa in good condition dah haa
mcm pegang baby je ehh

Ni saja nak mengada2 haaa
Post a Comment