Tuesday, May 3, 2011

BengkeL.Vs sHoping

Assalamualaikum....


   
    Erm whats mean by bengkel ehh....tentu da PonIng kpala depa semua kan...Let me explain la macam ni sepanjang study week ni aLL student BBA HOns kena IKUt bengkeL frOm penyelaras UUM ermm i think its make me bored la ,,tapi semua tu meleset,,its very enjoy ok tujuan bengkel ini diadakan untuk memberitahu serba sedikit macam mana nak jawab soalan msa exam...its very fun for me but more info thats interesting point here. Yang palING best la Masa bengkeL sub Law its veru enjoy and sempoi je..penyelaras en hafiz bagi taklimat memang best la,,ehh event sometime takut coz kna soal but itu semua make more prepare in exam nnt insyallah...Pray For me deaR..





   aFteR bengkel tamaT i M wItH mY bFF sapa LaGI saLwa Owner kepada BLog ( redwawa.blogspot.com ) kua la nak ke tesco want to buy some things but have one insiden when our bas terlajak je jalan sampai terpaksa kitaorang kena naik teksi ke tesco ermm...sabo je la..actually plan nak beli barang mentah je sebenarnya...tiba2 entah mengapa kepala sanah terfikir shawal OMG pe lagi masuk and terjah la...kedai shawal tu memang tak boleh tahan la very cute2 shawal and the last sanah tak tahan sanah just take 2 shawal n 1 inner haa ...melayang RM30 adoii...then actually sanah memang da lama gidam nak pakai t-shirt baju bola sepak yg warna kuning tu,,,,tiba2 nak ka 1 kedai tu murah pla tu,,apa lagi ,,dengan tangkas dan cepatnya sanah n myy bff salwa menyambar haa...noo then beli lagi satu baju lagi OMG,,memang dasar pompuan ehhh,,sekali sekala je shoping ni bukan selau iya dak.....

erm msa ni kebeulur mCd fa ehh


Byk tak ??ermm 2 stok mkan yg kitaorg kump
Post a Comment